logo
  • De high-tech stadswagen van Nissan

    NISSAN MICRA

Aanbevolen catalogusprijs*

16.840€

Private Lease*
vanaf 226€/maand

Nu aan*

11.990€

Aanbevolen catalogusprijs*

16.840€

Nu aan*

11.990€

5-deurs hatchback

 

Vanaf 5,6 L/100 KM*

 

CO2-uitstoot vanaf 126 G/KM*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

[recaptcha]

Waarom MICRA?

DE ULTIEME 5-DEURS HATCHBACK

6 REDENEN OM VOOR MICRA TE KIEZEN

IN STIJL DE WEG OP

 

Geavanceerde technologie
Technologieën die ingrijpen om uw rit makkelijker te maken.

Audiosysteem BOSE® PERSONAL®
Een bad van geluid, 100 % aanpasbaar, 360 ° luisterervaring.

Opvallend design
Strak gevormd exterieur gecombineerd met een expressief interieur.

 

Infotainment
Speel uw muziek af, stel de route in en blijf verbonden.

Personalisatie
Een variëteit aan kleurpakketten voor uw unieke auto.

Hoogwaardig interieurdesign
Zachte materialen, voldoende ruimte, alles onder controle en binnen handbereik.

Configurer votre Micra

MEER REDENEN OM VAN MICRA TE HOUDEN

DE COMPACTE AUTO VOOR DE GROTE STAD

De MICRA heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. Een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad.

Compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.

OPVALLEND EXTERIEUR

Stoere styling met de functionaliteit van een vijfdeurs hatchback. Dankzij de aandacht voor details springt deze compacte high-tech auto meteen in het oog.

MODERN INTERIEUR

De perfecte mix van technologie, design en ruimte. Ga breeduit zitten en geniet van de indrukwekkende ruimte, kwaliteitsmaterialen en het gedurfde design.

LEEF U UIT!

Mix en match met een scala aan exterieur- en interieurpakketten om uw MICRA helemaal van u te maken. Kies uw persoonlijke stijl velgen, maak een keuze uit opvallende carrosseriestickers, voeg contrastkleuren toe …leef u uit!

WIJ ZORGEN ALTIJD VOOR U

NISSAN GEAVANCEERDE VEILIGHEID

Nissan heeft een complete visie op veiligheid die de ontwikkeling en de techniek bepaalt voor elk voertuig dat we creëren.
Zo is elke MICRA uitgerust met: bandenspanningscontrolesysteem, ISOFIX – bevestiging, 6 airbags, slim D-vormig stuurwiel.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, PLEZIER EN VERBONDENHEID

TECHNOLOGIE OM DE BESTUURDER TE ONDERSTEUNEN

De stad zit vol verrassingen, dus is het zaak om goed voorbereid de weg op te gaan. de bestuurders ondersteunende functies van Nissan Intelligent Mobility houden constant alles in de gaten, staan voortdurend klaar om in te grijpen en helpen u altijd om een stapje voor te zijn.

ZELFVERZEKERD RIJDEN

EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU VAN VERTROUWEN

Dankzij onze technieken, kan u zelfverzekerd de baan op. Uw nieuwe Nissan MICRA houdt voor u de weg in de gaten dankzij oa: Intelligent Lane Intervention,Intelligent Forward Emergency Braking, High-Beam Assist.

TECHNOLOGIE DIE ALLES AANVOELT

ZIEN EN GEZIEN WORDEN

Auto’s kunnen zich in uw dode hoek bevinden, winkelwagentjes komen altijd uit het niets en snelheidslimieten zijn niet overal even goed aangegeven. MICRA helpt u een handje dankzij: Intelligent Around View Monitor, Traffic sign recognition,Blind spot warning.

 

TECHNOLOGIE DIE ZICH AANPAST

CONTROLE EN STABILITEIT

De Nissan MICRA helpt u met meer precisie en zelfvertrouwen een file door of een heuvel (of verkeersdrempel) over te komen, dankzij technologie die u ondersteunt voor een vlotte rit. Denk maar aan:Hill start assist,Intelligent Trace Control, Intelligent Ride control.

KENMERKEN

HET IS AANGENAAM VERTOEVEN IN UW NISSAN MICRA

Naast een strak design en Intelligent Mobility technologieën beschikt de Nissan MICRA ook nog over heel wat praktische opties en mogelijkheden om uw rit zo comfortabel te maken. Denk maar aan een automatische airco, een startstopsysteem… aan alles is gedacht!

ERGONOMISCHE ANTIVERMOEIDHEIDSSTOELEN

De voorstoelen helpen om de druk op uw rug te verlichten, waardoor u kunt genieten van enorm comfort, of u nu op weg bent naar uw vakantiebestemming of naar het werk.

EEN RUSTIGE INTERIEUR OMGEVING

MICRA is ontworpen voor stille ritten, met akoestisch glas voor de voorruit, dik isolatiemateriaal en tochtstrippen aan de portieren.

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Nissan Micra Acenta

TOT 354€ VOORDEEL

De
12.344€
Actieprijs
11.990€
Nissan Micra Acenta

Nissan Micra – 2018 0.9 IG-T Acenta

TOT 333€ VOORDEEL

De
12.323€
Actieprijs
11.990€
Nissan Micra – 2018 0.9 IG-T Acenta

Disclaimer

Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor een Nissan MICRA IG-T 100, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. *De korting is uitzonderlijk geldig van 01/12/2019 tot 31/12/2019. De korting van maximaal € 3.500 is geldig op de consumentenprijs inclusief dealerkorting op een Nissan MICRA IG-T 100. De korting is inclusief btw en uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan MICRA IG-T 100 uit voorraad. De recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Nissan MICRA IGT-100 biedt Nissan u een recyclagepremie tot € 1.350 aan. De stockpremie van € 1.500 is enkel geldig bij aankoop van een Nissan MICRA IG-T 100 uit voorraad tussen 01/12/2019 en 31/12/2019. Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende Nissan-model tussen 01/12/2019 en 31/12/2019. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 001/12/2019 tot 31/12/20199. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. Gem. verbruik: 5,6 – 6,5 l/100 km – CO2-uitstoot: 126- 146 g/km (WLTP). De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

[recaptcha size:compact]

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

[recaptcha size:compact]

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten